کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

طالبان: هیچ نیازی به روابط با اسرائیل نداریم

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان گفت که افغانستان هیچ نیازی به برقراری روابط با رژیم صهیونیستی ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد نعیم» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان گفت که افغانستان هیچ نیازی به برقراری روابط با رژیم صهیونیستی ندارد.

وی که با شبکه تلویزیونی «الجزیره مباشر» و به زبان عربی مصاحبه می‌کرد، گفت: «هیچ چیزی وجود ندارد که ما را به اسرائیل مرتبط کند و نیازی به این رابطه نداریم».

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان نیز چند روز پیش در گفتگو با شبکه خبری العالم گفته بود: «اسرائیل غده‌ای در پیکره امت اسلامی است. قدس قضیه مشترک میان مسلمانان است، همه مسلمانان حول آن باید متحد شوند».

وی با بیان اینکه طالبان به‌دنبال ارتباط با دنیاست گفت: ما می‌خواهیم با دنیا روابط دیپلماتیک داشته باشیم. می‌توانیم همه مسائل را از طریق گفت‌وگوی دیپلماتیک حل کنیم. ۲۰ سال جنگ نتیجه‌ای جز ویرانی و فروپاشی به همراه نداشته است.

ساعاتی پیش و پس از گذشت بیش از ۲۰ روز از تسلط طالبان بر کابل، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در نشست خبری اعضای کابینه دولت جدید افغانستان را اعلام کرد.

وی پس از اعلام افراد کابینه دولت جدید افغانستان گفت: در دولت آینده سعی می‌کنیم که افراد از اقوام مختلف به‌کار گرفته شوند و ما تلاش خواهیم کرد تا همه اقشار جامعه افغانستان در دولت بعدی نقش داشته باشند.

پیش از آن نیز سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت که این گروه خواستار روابط خوب با تمامی کشور‌ها از جمله آمریکاست.

وی اضافه کرد: «سخن درباره روابط خوب با تمامی کشور‌ها ضمن توافق با آمریکا ذکر شده است».

از سوی دیگر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا دیروز (دوشنبه) گفت که واشنگتن به موضع به رسمیت شناختن طالبان به عنوان دولت جدید در افغانستان حتی نزدیک هم نیست.

او در پاسخ به سوال یک خبرنگار گفت که به این زودی قصد ندارد روند به رسمیت شناختن دولت طالبان را آغاز کند. وی گفت: تا آن فاصله زیادی داریم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر